Ultraljudspeeling
Pris: 1.095kr

Klassisk ansiktsbehandling guld
Pris: 1.095kr

Ungdomsbehandling ansikte
Pris: 745kr

Dr. Dennis Gross Alpha beta peel
Ansikte 1.095 kr.
Ansikte, hals och dekolletage 1.395kr

Dr. Dennis Gross Retinol Peel
Ansikte: 1.295kr
Ansikte, hals och dekolletage 1.495kr

Dr. Dennis Gross Glowbehandling med vitamin C
Ansikte: 1.295kr
Ansikte hals och dekolletage 1.495kr

Kollagentrådar
Pris från 1.500kr för 6st trådar till 3000kr för 12 st trådar

Övriga behandlingar

Ultraljudspeeling 60min
Avlägnsar döda hudceller samt stimulerar kollagenproduktionen med hjälp av högfrekventa vibrationer/ultravågor. Med ultraljudspeelingen kan man jobba i 3 steg och rengöra, återfukta och antiage. Ultraljudspeeling passar alla hudtyper och kan göras året om. Gör inte ont på huden utan är skonsamt även mot en känslig hud.

Passar dig som vill jobba på följande saker:

  • Minimera fina linjer/rynkor
  • Få mindre porer samt en djuprengöring
  • Behöver en fuktboost
  • Öka kollagenproduktionen

Ingår: Rengöring, hudanalys, ultraljudspeeling i 3 steg, ansiktsmask, avslutande serum, kräm och SPF.

Guldbehandling 60min
Klassisk ansiktsbehandling med guldprodukter . Stråla som aldrig förr med GlowClinics egna guldbehandling. Behandligen är fastgivande och ger lyster till huden och passar utmärkt som en förskönande behandling inför fest. Produkterna innehåller: lyxigt kollodialt guld som främjar hudens ämnesomsättning, slätar ut rynkor, stimulerar elastin- och kollagenproduktionen samt ger fukt till huden.

Ingår: Rengöring, hudanalys, kornpeeling, massage, ansiktsmask, avslutande guldprodukter.

Ungdomsbehandling ansikte 45min
I behandlingen använder vi Dermalogicas Clear Start som är framtagna för just en yngre hud med orenheter och obalans. Vi fokuserar på djuprengöring, återfuktning samt ger tips och råd på hur man ska ta hand om sin hud hemma.

Ingår: Rengöring, hudanalys, kornpeeling, ånga, portömning, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Dr. Dennis Gross Alpha Beta peel 30 – 40min
Kemisk peeling som exfolierar huden med en unik cocktail av fem AHA & BHA syror som omedelbart ger långsiktiga och synliga resultat. Linjer och rynkor minimeras, spänsten förbättras, syrorna har också en porsammandragande effekt och det bästa av allt du får omedelbar lyster/GLOW i huden.

Vilka passar behandlingen för?

Behandlingen passar ALLA hudtyper och hudtillstånd. Passar även gravida.

Ingår: Dubbelrengöring, LED-mask, Exfoliering med syran, mask och avslutande produkter.

Dr. Dennis Gross Retinol peel 30- 40min
Kemisk peeling i tre steg som verkar kraftfullt föryngrande, reducerar rynkor, förbättrar hudstrukturen och reducerar hyperpigmenteringar.

Vilka passar behandlingen för?

Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd men främst för dig som vill jobba ordentligt anti-age eller vill bli av med envisa pigmenteringar.

Ingår: Dubbelrengöring, LED-mask, Exfoliering med syran, mask och avslutande produkt.

Dr. Dennis Gross Glow behandling med vitamin C 40min
En behandling som väcker liv i glåmig, trött och lysterlös hud också perfekt att göra inför fest. Kemiska peelingen trollar bort döda hudceller och Vitamin C ger lyster och vitaminer till huden. Behandlingen avslutas med GlowPad som ger huden en solbrun /solkysst färg.

Vilka passar behandlingen för?

Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd som vill få tillbaka lystern/glowet i huden. (Perfekt inför fest. )

Ingår: Dubbelrengöring, LED-mask, Exfoliering med syra, Lystergivande c-vitaminmask, avslutande produkter med c-vitamin och avslutningsvis Glowpad.

Kollagentrådar

Kollagen trådarär en kosmetisk behandling som ger naturligt resultat. Kollagentrådar appliceras med en speciell teknik och speciellt serum i huden! DS V-LINE kollagentrådarna stimulerar kollagenfibrerna i dermis och aktiverar cellerna som gör huden synbart stramare, fastare och ger naturlig glow. Perfekt för dig som vill stärka hudbarriären och jämna ut fina linjer.

Inga nålar och ingen smärta då kollagentrådarna som ser ut som silke läggs på huden. Innan applicering av kollagentrådarna värmer man upp huden så att trådarna ska “smälta” ner på det området man önskar behandla. Behandlingen kan göras enskilt eller kombineras med microneedling, kemisk peeling eller ultraljudspeeling.

Behandlingen passar alla hudtyper och åldrar.